Centre Cultural - Exposicions - Fotocinema

Fotocinema

Francesc Íñiguez

Inauguració dissabte  7 de juliol a les 19,30 hores

L’autor, fotògraf professional especialitzat en fotografia de moda i retrat, és un gran apassionat del cinema, i fa que els seus ulls vegin les fotografies com una escena cinematogràfica.

El cinema i la fotografia són dues arts que a través d’un objectiu intenta’n captar la imatge, en definitiva el cinema són 24 fotografies per segon amb so.

Les dues comparteixen, la llum, el color, la composició, el relat, la inspiració, etc., les dues amb la mateixa finalitat d’explicar una història a l’espectador.

En aquesta exposició l’autor vol inspirar-se i relacionar cada fotografia amb una pel.lícula com per exemple “Tron”, ”Terminator”, “Memòries d’una geisha”,”Dodge, ciudad sin ley”,”El nombre de la rosa”, etc., fent coincidir les seves dues passions, la fotografia i el cinema·

Francesc Íñiguez es president del Fotoclub Terrassa, membre de la Federació Catalana de Fotografia i del comité editorial de la Agrupació Fotogràfica de Catalunya. Ha realitzat exposicions personals entre d’altres al Centre Cultural de Terrassa i al CCCB de Barcelona.

Publicacions a la revista internacional PHOTO, Digital Foto, Super Foto Digital, 50mm i a la pàgina web de la 080 BARCELONA FASHION.

Col·laboradors