Centre Cultural - Exposicions - Rosamary Cortázar

Rosamary Cortázar

Sintonies

“La pintura de Cortàzar és llum: és impacte de suavitats cromàtiques: La seva obra té un accent especial. Se succeeixen pinzellades descriptives, fortes, que dibuixen i apuntalen l’obra; amb pinzellades denses matèriques, contrastants, plenes de valentia, i convertides en algunes parts de la tel.la en un amalgama de color. I la resta és pura poesia lluminosa, suavitat quasi etèria”….Cortàzar ha trobat el camí de la individualització i en aquest camí està deixant, com inputs del seu tarannà, amb una sèrie d’obres que deixen constància d’una feina pictòrica encomiable.”

Mario Nicolàs
Editor Gal Art

Inauguració, dijous 1 de febrer, a les 19h

Rosamary Cortázar Inicia els seus estudis a l’Escola d’Art de la seva ciutat Terrassa, en una època en què poques dones cursaven aquesta disciplina. Posteriorment amplia els seus coneixements amb cursos d’especialització. Li agrada molt el contacte amb la gent i apropar l’art al carrer, és per això que ha participat en nombrosos concursos i fires. Tant en recintes firals, com del carrer tot mostrant la seva obra. Aquesta actitud l’ha portat a guanyar nombrosos concursos i certàmens arreu del país i a fora.

Ha exposat molt a la nostra ciutat, però també per Catalunya i les illes i Andorra. Ha ensenyat la seva obra a Espanya : Madrid, Murcia, Àvila i Osca. I també a Alemanya , Colòmbia i Estats Units.

Artista presentada per: 

amics

Col·laboradors