Sala de premsa

Grease Reloaded

Inspirada als Estats Units dels anys 50, Grease és un dels pilars cinematogràfics del gènere musical que va marcar i segueix marcant un abans i un després des del 1978, any de la seva estrena. Després de 40 anys, aquesta pel·lícula, dirigida per Randal Kleiser i protagonitzada pels mítics Olivia Newton-John i John Travolta, ha estat ara adaptada sota la direcció de Mario & Cristian i la seva companyia Supa Staff, en format d’espectacle teatral de dansa urbana.

La història situa l’espectador a l’estiu del 1959, on la Sandy i el Danny han passat un romàntic i meravellós estiu junts, però, quan les vacances s’acaben, els seus camins se separen. Inesperadament, el destí fa que es retrobin a l’institut Rydell tot i que l’actitud del Danny ja no és la mateixa, ja no és aquell noi encantador i atent que va seduir la Sandy.

 

Un musical plè de ritme, on hi tenen cabuda la nostàlgia, diàlegs carregats d’humor, típiques escenes de la joventut d’aquells temps,

l’inimitable moviment de caderes d’en Travolta i l’espectacular metamorfosi de la Olivia Newton-John per aconseguir de nou el seu estimat Danny.

 

Una combinació d’elements que van fer que la pel·lícula fos un gran èxit en el seu moment i que han permès, a dia d’avui, crear una nova adaptació de la història per convertir-la en un espectacle de dansa-teatre.

Circ de l'Any

Tub d’Assaig 7.70

Arriba la dotzena edició d’aquesta producció de circ a càrrec de l’associació terrassenca Tub d’Assaig 7.70. Una gala creada especialment per l’ocasió amb artistes que fan proeses en la seva especialitat: clown, malabars, acrobàcies i aeris.

 

Per tots els públics

 

Entrada gratuïta amb el carnet de Super3

David Jou

Raó i emoció en la creativitat científica i poètica

La raó i l’emoció juguen papers rellevants i complementaris en els processos d’aprenentatge i de creativitat, tant en temes científics com humanístics, com en diversos aspectes de la vida quotidiana. En aquesta intervenció s’il·lustrarà aquestes relacions des de la perspectiva de la recerca en física quàntica i en neurobiologia, i des de la poesia.

 

David Jou (Sitges 1953) és catedràtic de Física de la Matèria Condensada a la Universitat Autònoma de Barcelona, i poeta. És investigador en física de processos irreversibles, camp en què ha publicat nombrosos articles de recerca en revistes internacionals.

Ha publicat vint-i-cinc llibres de poesia (sobre temes científics, religiosos, cinematogràfics, cívics, paisatgístics, i d’exploració formal). També ha publicat deu assaigs, com ara La poesia de l’infinit (ciència i mística), El laberint del temps, Introducción al mundo cuántico, Cerebro y universo: dos cosmologías, Materia y materialismo.

Ramon Comas i Angel Ruiz Franco

Seitai. Una nova comprensió de la naturalesa humana

La vida és moviment, en l’ésser humà, aquest es manifesta a nivell psíquic, físic i biològic al mateix temps. Quan aquest flueix espontàniament, la Vida-Salut  s’expressa. Quan això no és possible, per motius, externs (laborables, socials, etc.) o interns, la Vida- Salut s’estanca i ens trobem malament. Seitai, gràcies a Noguchi i Katsumi aporta uns coneixements per conèixer el perquè passa això i uns senzills exercicis, Katsugen i Yuki, per recuperar l’amplitud de la vida

Ramon Comas: President de la Fundació Seitai Barcelona

Angel Ruiz: Metge de Família, Vicepresident de la Fundació Seitai Barcelona

Carme Casas

El valor de cuidar el final de la vida

No hi ha res tan humà i a la vegada tan complex com tenir cura els uns dels altres. Quan la malaltia es presenta com adversitat, aquest gest pot arribar a prendre tanta força , tanta profunditat, tan sentit que és capaç de transformar situacions i persones. 

Posar en valor aquest cuidar, fer-ho visible, parlar de qui cuida , de com cuida i del què significa aquest cuidar és el fil conductor dels contes que recull el llibre “ La poesia del cuidar “ i de les reflexions de professionals i persones que des de l’ experiència acompanyen cada conte.

 

Carme Casas

Diplomada en Treball Social l’any 1.990 a l’ ICESB

Treballadora Social de l’equip de de Cures Pal·liatives del Consorci Sanitari de Terrassa ( CST )des de 1.992

Post-Grau en Bioètica l’any 2001 a l’Institut Borja de Bioètica

Presidenta del Comitè de Bioètica del CST des de l’any 2015

Teresa Sunyé

Psicoteràpia i espiritualitat

L’ésser humà té àmbits de desenvolupament diversos amb formes d’intel·ligència específics i l’espiritualitat n’és una. Conèixer-nos millor a nosaltres mateixos i netejar els propis malestars ens permet caminar per camins més transitables, expandir aspectes personals que estaven encongits i obrir les portes a noves facultats personals.

 

Teresa Sunyé és psicòloga clínica. Psicoterapeuta en Anàlisi Bioenergètica per l’International Institute for Bioenergetic Analysis(IIBA) de Nova York.   Specialist Certificate in Psychotherapy per l’European Federation of Psychologists’ Associations (EFPA).   Psicoanalista relacional, membre de l’Instituto de Psicoterapia Relacional (IPR). Diploma d’Estudis Avançats (DEA) en filosofia contemporània per la Universitat de Barcelona.  Formació a The Foundation for Shamanic Studies. Direcció i gestió de l’Espai de Paraula.  Coautora de diversos llibres i autora d’articles en revistes científiques.

 

Des de molt jove m’ha mogut el desig d’ajudar les persones que pateixen emocionalment, poder acompanyar-les en el seu camí de recerca d’elles mateixes, de la seva veritat profunda, crear nous espais mentals i emocionals amb què mirar-se a si mateixes i al voltant amb una nova llum, trobar noves eines personals o recuperar les antigues per  viure millor. Per poder fer-ho m’he dedicat a l’estudi i a la investigació de diverses tècniques psicoterapèutiques, a la vivència de l’espiritualitat, a aprofundir en les problemàtiques emocionals que genera la societat contemporània i a incorporar les noves aportacions de diferents disciplines científiques entre elles les neurociències.

Oh Lalà! c'est magnifique

Protagonistes Nosaltres

 

Sinopsi

Clotilda és una jove de bona família que vol ser artista, però aquesta opció no està contemplada dins els plans que el seu pare, en Pantalone, té per a ella. El pare vol casar la seva filla amb un jove Capità que podria mantenir la fortuna de la família. Per això, Clotilda fuig a París amb la companyia d’espectacles francesa “Oh lalà”, enamorada del seu protagonista i disposada a convertir-se en artista al seu costat. Però no serà tan fàcil com s’ho havia imaginat: el món de l’espectacle és dur, i Clotilda haurà de treballar de valent per aconseguir ser una estrella. El Pantalone i el Capità viatjaran també a París a busca-la. Una consecució d’embulls entre els protagonistes ens portaran al cor de les companyies d’espectacle i al fons de les passions humanes. Una comèdia sobre el desig i la passió per l’espectacle.

 

Actuació a benefici de Fupar

 

Alberto Demomento

Los bailes de mi vida

En aquesta ocasió el còmic i monologuista Alberto Demomento ens presentarà un nou espectacle on repassarà, amb el seu humor surrealista i brètol, els balls que han marcat la seva vida i la de molts, i ho farà com sempre; sense embuts, sense vergonya i amb molt poc de seny.

N'hi ha que neixen estrellats

Homenatge a Mr. Bean (amb Joan Pera)

Novament, Joan Pera ens fa arribar un espectacle ‘homenatge a un dels còmics mes emblemàtics dels darrers temps.

Una barreja explosivament hilarant.

Peter Pan

Basat en el llibre de James Matthew Barrie, Peter Pan arriba a Terrassa en un format musical convertit en un brillant món de fantasia, ple de color i emoció i amb divertides cançons per tota la família.

Una oportunitat per deixar anar el teu nen interior i compartir la història amb els petits de casa, una nova generació de fans que quedaran encantats per la màgia de Peter i els seus amics.  

Una bonica història de fades, pirates i nens perduts que t’emocionarà

Sinopsi

Peter és un nen orfe que somia amb tornar a veure a la seva mare. Un dia un grup de pirates segresten a diversos nens per portar-los a treballar al País de Mai Més, però Peter aviat descobrirà que les coses passen per alguna cosa, i el seu destí és allà, a l’illa de Neverland.