Sala de premsa

Circ de l'any

Associació Tub d’assaig 7.70

Dirigit i creat per Tub d’Assaig, arriba una nova edició d’aquest clàssic de la casa: la gran gala del Circ de l’Any.
Els artistes oferiran un espectacle ben especial on hi haurà malabars, hula-hoops, equilibris, bicicleta acrobàtica, pallass@s i proeses increïbles!!

Un esdeveniment únic, creat per l’ocasió, i amb una única funció que no es tornarà a repetir

 

 

Disponible pack familiar

Andreu Casanova

Tinder Sorpresa

Andreu Casanova te invita a realizar un safari cómico por toda la selva de aplicaciones para ligar que se han puesto de moda últimamente.

Tanto si estás soltero o en pareja, todos hemos oído hablar de la nueva forma de buscar el amor (o lo que surja). Andreu Casanova, a través de sus propias experiencias vitales, te explicará sus anécdotas más divertidas y resolverá las dudas más inquietantes del ligoteo virtual.

Después del éxito de sus espectáculos “Cincuenta Sombras de Andreu I y II”, Casanova repite en Terrassa éste nuevo show. No busques más, si quieres reventarte de la risa.

¡Haz Match con Tindersorpresa!

 

Precio web: 16€

Taquilla el mismo día: 18€

Òpera de què vas?

Simfonova

El tòpic dels arguments operístics, amb Marcel Gorgori

L’argument de la pel·lícula Pretty woman és exactament el mateix que el de l’òpera La Traviata, de Giuseppe Verdi. És més, la pel·lícula, té escenes calcades a algunes escenes de l’òpera.

L’argument de la pel·lícula West side story, és exactament el mateix que el de l’òpera Romèo et Juliette, de Gounod, (i que el de l’obra de Shakespeare). És més, la pel·lícula, també té escenes calcades a algunes escenes de l’òpera.

Llavors.., per què un dels tòpics operístics més extesos diu: ‘A l’òpera, la música està molt bé, però els arguments són infumables’?

Els arguments del cine i de l’òpera són molt més pròxims del que sembla, i la música.., la música tu ho decidiràs!

Òpera, de què vas? El nou concert de SIMFONOVA!

En la mateixa línia que caracteritza totes les propostes de SIMFONOVA, aquest és el tercer concert després de Només per uns quants?’  i ‘La rebotiga de l’òpera’ que vam poder gaudir al Centre Cultural Terrassa. Gorgori mira d’acostar l’òpera, d’una manera distesa i divulgativa, però rigorosa i qualitativament fiable, a tota mena de públics, tant al públic aficionat, com també a aquell que, potser sense ser-ho encara, sent certa curiositat per acostar-s’hi. Òpera, de què vas? és un espectacle que qüestiona un dels tòpics que sovint pot sentir- se a dir, en relació a l’òpera, el que assegura que, de les òperes, l’únic que val la pena és la música, però que l’argument que expliquen, no val res.

 

 

Amb el suport de:

Judit i Meritxell Neddermann

Les germanes Neddermann es reuneixen en un mateix escenari per oferir un concert molt adient per aquestes dates tan assenyalades.

Nascudes en una família de músics, les germanes Meritxell (teclat) i Judit Neddermann (guitarra i veu), s’han fet un lloc a l’escena musical catalana, cadascuna traçant camins professionals diferents. La Meritxell s’ha format a l’escola de música de Berklee (Boston), als Estats Units i està en procés de creació del seu primer disc i la Judit ha estat reconeguda pels seus èxits com Mireia i Voldria que fossis aquí.

Aquesta serà la segona vegada que Judit Neddermann trepitja l’escenari del Centre Cultural Terrassa després de presentar el seu tercer disc Nua, la temporada passada.

Charleston Gospel Voices

Bellesa. Sentiment. Diversió

Aquesta banda de Virgínia del Sud, capitanejada per Tony Washington, és una ambaixadora de l’anomenat Gospel & Rhythm, una fusió dels himnes cantats a capella amb una poderosa base rítmica. La formació, de vuit veus i un quartet instrumental, ens transporta a l’interior de les esglésies negres cantant, picant les mans i agitant els braços en un crescendo que enganxa al públic.

Els Charleston Gospel Voices canten una gran varietat de temes de naturalesa molt variada, des dels gòspels negres amb reminiscències als camps de cotó fins als tradicionals temes britànics Amazing Grace i Bridge over trouble waters o l’Oh, Happy Day. Sens dubte, una formació que emociona i desperta passions a les butaques tal i com es va poder veure a la clausura del darrer festival de Jazz de Barcelona.

 

 

 

Carlos Martínez

Derechos Humanos

L’asturià Carlos Martínez és un dels més prestigiosos mims del nostre temps i recentment se li ha reconegut els seus 36 anys de trajectòria amb el Premi Especial 2018 concedit per l’Organització Mundial del Mim.

El seu espectacle Derechos Humanos mostra la discrepància oberta entre els drets humans i la seva execució, entre allò que està escrit i allò que succeeix dia a dia. Martínez repassa els articles de la Declaració dels Drets Humans en clau d’humor. L’experiència humana i les seves mancances es transporten al món escènic on s’utilitza un llenguatge universal per donar vida a aquest tema universal.

L’espectacle ha estat estrenat amb èxit a Ginebra i ha girat per tot el món, considerant que gràcies a les seves expressions universals els diferents idiomes no són cap obstacle.

Carlos Martínez Álvarez (Pravia, 1955) porta més de 30 anys treballant com a mim, creant un món de gestos que combinen el seu esperit i humor mediterranis amb un ritme precís i una tècnica acurada. La seva carrera l’ha portat a teatres d’Amèrica, Àfrica, Europa i Àsia. Martínez es va formar a les escoles d’art dramàtic Taller del Mim i Teatre Contemporani i El Timbal. El 1982, la càlida acollida que va rebre la seva primera actuació en solitari, va confirmar la seva decisió de viure del teatre, la seva passió. Com el seu art no necessita traducció, els escenaris d’Europa i del món sencer li han acollit amb els espectacles: Libros sin palabras, Derechos Humanos, Mi Biblia, Tiempo de celebrar y Hecho a mano.  A més a més, imparteix classes magistrals a universitats i escoles d’interpretació i ofereix xerrades i seminaris per a empreses i institucions sobre comunicació no verbal i llenguatge corporal.

El 2018 l’Organització Mundial del Mim li va concedir el Premi Especial per la seva significativa contribució a l’art del mim. La WMO va destacar ‘la seva constància i fidelitat a l’art del mim, la creació d’un estil independent i el lliurament professional de l’actor que fa a continguts i execució.’

 

Disponible pack familiar

Alícia al musical de les meravelles

L’àvia Alícia entrarà al món dels nens amb la força d’un huracà. La seva imaginació connectarà de seguida amb les il·lusions dels petits i aconseguirà que canviïn els mòbils i les tauletes per una història fantàstica, que assegura haver viscut de petita. Amb ella, la seva néta Alícia i els seus amics, emprendran un viatge ple d’aventures que els permetrà conèixer un conill que parla, un gat que somriu, un barreter boig i una reina despietada i estrafolària.

Alícia al musical de les meravelles és el nou espectacle de Trencadís. Després d’Aladín un musical genial i de Pinocho un musical para soñar, la productora valenciana s’atreveix amb el clàssic de Lewis Carroll. La màgia del món dels somnis, la diversió, l’esperit aventurer i la recerca de la llibertat seran els companys de viatge de l’Alícia en aquesta proposta de Trencadís.

Amb text de Josep Mollà, música original de Paco Iváñez i direcció de Jose Tomàs Chàfer, Alícia al musical de les meravelles es presenta com una tornada a l’essència del món dels nens, com un viatge interior cap a la fantasia o les meravelles dels anys d’infantesa.

 

Disponible pack familiar

Josafat

La història del Geperut de Notre Dame català

Josafat, un campaner solitari habituat a l’alçada, que tan aviat juga amb una perxa de sis metres com amb el perill dels ganivets; és seduït per Fineta amb un llenguatge acrobàtic. Amb aquesta fascinant trobada es produeixen equilibris i desequilibris entre dos protagonistes antagonistes que tan aviat desafien la gravetat sobre un quadrant, com ballen sobre una perxa. El públic també veurà un jocs amb ganivets, teles o la follia de la roda cyr.

Una adaptació en clau de circ de la clàssica novel·la modernista de Prudenci Bertrana per al públic familiar

Oriol Llop interpreta a un passional i descomunal Josafat i Maria Cavagnero transforma la passió que senten els dos protagonistes en  números de circ. Tot això, acompanyats per la música en directe interpretada per Guillermo Cides amb el seu stick,  un instrument a mig camí d’una guitarra i un baix. De fet, la seva música i els sons que emet amb
diversos elements –un globus o un tros de pa torrat– són les úniques
manifestacions sonores que es poden escoltar durant la representació.

 

Vè Gran Premi BBVA Zirkòlika de Circ 

 

Disponible pack familiar

Tribut a John Williams

I PART
John Williams: “Summon The Heroes”
John Williams: Munich ”A prayer for peace”
John Williams: “Tiburón”
John Williams: “El Patriota”
John Williams: Harry Potter Suite
John Williams: “Jurassic Park”

II PART
John Williams: Obertura Cowboys
John Williams: “1941” March
John Williams: “La Llista de Schindler”
John Williams: “Encontres 3a Fase”
John Williams: Star Wars: Main Theme , Cantina Band, Luke and Leia, Yoda Theme, Marxa Imperial

 

Concert en col·laboració amb

Els 7 pecats capitals

Amb Ramon Gener

 

PROGRAMA

IRA: La Reina de de la nit de “La flauta màgica” de Wofgang Amadeus Mozart

ENVEJA: Preludi del 2on acte de “Parsifal”, de Richard Wagner

LUXURIA: Suite Lady Macbeth de Mtsensk Dmitri Shostakovich

ORGULL: Marxa Pompa i Circumstància N. 1 Edward Elgar

GULA: Ballet d’ “El Trencanous” de Piotr I. Txaikovski

MANDRA: Preludi a la migdiada d’un faune de Claude Debussy

AVARICIA: “If I were a rich man” del musical “El violinista en el tejado” de Sheldon Harnick i Jerry Bock