Centre Cultural - Programació - Aladín

Familiars

Dissabte

09/MAR

16,30h

Preu:16€

Aladín

Un musical genial

Basat en la màgia del conte de Les mil i una nits, el musical recrea els luxosos palaus i sorprèn el públic amb  números d’espases i acrobàcies, tampoc hi faltarà la catifa voladora! 

Aladín, un musical genial, compta amb tots els ingredients per fer de l’espectacle una tarda de fantasia i emoció per tota la família. Des de que s’aixeca el teló, el públic viurà Les aventures de les mil i una nits amb els efectes màgics del Geni que, aparegut de la famosa làmpada, farà aparèixer i desaparèixer objectes del no res. Aladín també ens sorprendrà amb la seva catifa voladora i el públic veurà com s’eleva i es mou pel centre de l’escenari deixant enrere la silueta de la ciutat. El vestuari és també un dels elements més sorprenents amb més de 50 vestits i 250 complements que recreen fidelment els personatges com la princesa Jasmín, el Sultà, el Visir o els humils visitants del basar.

L‘espectacle, creat per Trencadís Produccions, ha fet temporada a València i a Madrid amb més de 160 funcions i ha rebut una molt bona acollida a la seva gira arreu de l’estat espanyol. La companyia ja ha visitat anteriorment el Centre Cultural Terrassa amb els musicals de Pinocho, un espectacle que novament va sorprendre al públic per la seva espectacularitat escenogràfica i musical.

Estrenat el 2013, Aladín, un musical genial, ha estat guardonat als Premis del Teatre Musical 2015 i als Premis Broadway World Spain 2014 va rebre els premis a millor escenografia, il·luminació, coreografia, actriu principal i vestuari.

Premis del Teatre Musical 2015

Premi al Millor Musical Infantil · Millor Actriu Revelació

Premis Broadway World Spain 2014

Millor Escenografia

Millor Il·luminació

Millor Coreografia

Millor Actriu Principal 

Millor Vestuari

Col·laboradors