Centre Cultural - Programació - Conferència de Laín García Calvo ¡Vuélvete imparable!

Altres Programacions

Dijous

05/MAI

18'30h

icona temps

120'

Gratuït

Conferència de Laín García Calvo ¡Vuélvete imparable!

Conferència gratuïta. Places limitades

Reserva d’entrada a: vuelveteimparablebarcelona@gmail.com

Les tècniques que ensenya Laín García Calvo són utilitzades per equips de treball per reforçar la confiança i millorar la presa de decisions; per emprenedors per aconseguir més seguretat i obtenir més confiança; per professionals independents per adquirir major perspectiva i per qualsevol persona que sigui conscient dels seus bloquejos personals o que desitgi anar més enllà dels convencionalismes i les creences predeterminades.

Laín García Calvo ha estat més de vint anys vinculat a l’esport professional, ha format part de la Selecció Espanyola des de 2001 fins 2006 i va ser finalista, com a integrant de l’equip de relleus, en els campionats d’Europa en 2004 i en 2005.

La llarga experiència en el món de l’esport i del treball en equip, porta a aquest professional a entendre que el control emocional i les habilitats per gestionar la por és el que marca la diferència entre els Campions i els que no ho són.

Posteriorment es forma com Life Coach i Firewalking instructor pel FIRE (Firewalking Institute of Research and Education) i en Peaks Potencials Trainings, on va treballar amb entrenadors de la talla de Tony Robbins o T. Harv Ekerö.

Col·laboradors