Centre Cultural - Programació - Cor Geriona (2014)

Oh happy Geriona
Música

Diumenge

25 diumenge/MAI

18 h

Preu:17€ adults i 13€ menors 12 anys

Cor Geriona (2014)

 

Lloc: Centre Cultural Terrassa
Data: Diumenge 25 de maig a les 18h
Preu: 17€ adults i 13€ els menors de 12 anys

U i U promotors presentan

OH HAPPY GERIONA

Geriona és un cor gironí de veus blanques format per setze joves sota la direcció d’Imma Pascual. Nascut de l’Escola Municipal de Música de Girona i amb 14 anys de trajectòria, el seu repertori recorre des de la música clàssica fins a bandes sonores, passant pels espirituals negres i cançons populars d’arreu.

Recentment el cor Geriona ha participat al programa de televisió “OH HAPPY DAY!”, un concurs de corals que s’ha emès per TV3 els dissabtes al vespre. Ha estat una de les formacions més estimades i valorades, tant pel públic com pel jurat del programa, que en destaca la seva constància, el seu entusiasme i la seva gran qualitat musical i humana. Després d’haver quedat semifinalistes al concurs, afirmen que aquesta experiència televisiva els ha ajudat a cohesionar-se com a grup i a créixer dalt els escenaris.

Geriona és reconeguda pel seu color uniforme, per l’empast homogeni entre les veus i per tractar amb molt tacte i respecte tots els colors de la música, així com tots els seus estils i continguts. Avui el cor Geriona oferirà un concert variat, amb un repertori més líric i clàssic a l’inici, seguit d’una segona part farcida de cançons que han interpretat al programa “OH HAPPY DAY!” i que molts coneixereu o gaudireu.

 

Col·laboradors