Centre Cultural - Programació - El dorado (2013)

El Dorado
circ

Dissabte

14 Saturday/SET

19 h

Preu:9€

El dorado (2013)

L’ATENEU POPULAR 9 BARRIS presenta cada any pels volts de Nadal un Circ d’Hivern, producció de circ inèdita, de qualitat i per a tots els públics. L’any passat va presentar El Dorado, 17è Circ d’Hivern, que va ser ideat i dirigit per Emiliano Sanchez Alessi (Circus Klezmer, Cia ES, Cie. Du Bà…) i amb un equip artístic format pels artistes de circ Eva Szwarcer, Juana Beltran, Jeremias Faganel, Jose Luis Redondo i Emiliano Sanchez Alessi, membres de companyies i projectes tant reconegudes com Circus Klezmer o Call me Maria.

El Dorado, un hotel habitat per uns personatges curiosos que reben la visita d’un personatge desubicat que els farà trastocar tot el seu món. Enmig del no res i en un ambient de road-movie, cinc personatges quedaran fascinats per la presència d’un astronauta que sembla insinuar-los que una altra vida és possible, una vida que els duria lluny de l’hotel on fins ara s’han afincat i on s’han acostumat els uns als altres. Serà possible tornar al món d’allà a fora, o ja és massa tard?

Sovint oblidem els desitjos i les emocions que ens mouen i ens deixem endur per la inèrcia. Com en un conte, l’astronauta remourà els personatges de l’hotel i ens ensenyarà tot allò que amaguen. I enmig de l’estranyesa els descobrirem fent tècniques d’equilibris, portés acrobàtics, perxa xinesa fixa i mòbil, cèrcol aeri, manipulant objectes o ballant al so d’una música hipnotizant. A El Dorado tot és possible, surt el sol i abans que caigui la nit el misteri s’apodera de l’hotel. 

Col·laboradors