Centre Cultural - Programació - Mur

circ

Diumenge

03/SET

18h

icona temps

75'

Preu:10€

Mur

Espectacle inaugural del Festival de Circ de Terrassa

Una obra que esfondra barreres

Nou clowns en escena, cubs, llum, treball col·lectiu i una frase: “Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny”. Són els elements que encapsulen l’essència de “Mur”, un espectacle de circ vital i poètic on les construccions impossibles impulsen als artistes a treballar de manera col·lectiva per assolir un objectiu comú: desconstruir un mur per edificar un nou món en què persones summament heterogènies puguin conviure en equilibri.

En aquest espectacle hi participen com a artistes, persones amb diferents discapacitats funcionals, que aconsegueixen demostrar que les barreres emocionals i socials, estan bàsicament en els nostres prejudicis.

 

Sinopsi

Quelcom es trenca i s’esfondra un mur fet a base de cubs. D’entre les seves restes, apareixen dotze persones que proven infinitud de formes per reconstruir un nou món. Malgrat la inestabilitat dels cubs i els fracassos a què s’enfronten, els personatges s’esforcen per assolir el seu objectiu, treballant de forma col·lectiva i amb un lema que els impulsa a seguir endavant: “Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny”.

Seran capaços de trobar l’estructura perfecta? Podran lidiar amb les seves diferències per assolir l’anhelada harmonia?

Una performance visual, circense, amb ritmes del sud en directe i molt, molt d’humor.

 

Camaelònica Produccions

L’obra està dirigida per Nacho Flores i compta amb Ramón Giménez, el fundador de Ojos de Brujos, que es fa càrrec de la música. L’equip, el completa la companyia integrativa Circ Bombeta (Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa, Manolo Osoyo), Circ Vermut (Jordi Mas i David Candelich); l’acròbata Alberto Munilla, i l’il·luminador Xavi Valls, que ha col.laborat amb artistes com Jordi Savall o Buenavista Social Club.

 

Per a tots els públics

 

 

 

 

Col·laboradors