Centre Cultural - Programació - Entre pinces (2012)

Entre pinces
circ

Diumenge

11 Sunday/NOV

18 h

Preu:8 €

Entre pinces (2012)

La companyia Solfasirc proposa un espectacle multidisciplinari, en el qual veurem l’art del funambulisme, la màgia del piano, el joc de malabars musicals, els equilibris sobre un monocicle gegant i tot això dins un combinat explosiu d’audiovisuals, tecnologia, teatre i guitarra.

El grup ha intentat crear un espectacle on la música, les arts del circ i les visuals parlin un sol llenguatge que arribi a l’espectador com un conjunt indissociable.

El protagonista d’aquest muntatge es veu obligat a vestir-se de la manera més inversemblant, sobre el fil de l’estenedor! Els seus convidats han arribat massa d’hora… Un cop arreglat i ben elegant, decideix convertir al públic en l’orquestra, i ell convertir-se en el director!

Solfasirc neix l’any 2005. Els seus membres provenen de diverses formacions artístiques i nacionalitats i tenen una àmplia trajectòria en el seu àmbit professional.

Entre pinces es va estrenar l’any 2009 a la Mostra d’Igualada (20a Fira de teatre Infantil i Juvenil), on va obtenir molt bona acollida per part del públic.

Super 3  Entrada gratuïta pels supers 

Col·laboradors