Centre Cultural - Programació - Fecha de Caducidad

Organización Efimera - Fecha de caducidad
circ

Dissabte

06 Saturday/SET

20 h

Preu:8 €

Fecha de Caducidad

FECHA DE CADUCIDAD

Tot acaba, caduca …
La salut caduca amb el temps, com la confiança,
l’amor, els somnis, o el dolor …
Però al final, l’últim en morir és l’esperança !!

“Fecha de caducidad” és un viatge. És un grup de persones confrontant la seva pròpia data de caducitat (felicitat, amor, poder, fracàs, somnis) en un món fràgil on la realitat i fantasia es confonen. Moments de bellesa, poesia, tensió, risc i crueltat, es combinen amb circ, dansa i teatre físic per crear un espectacle carregat d’emocions. Els elements propis del circ ofereixen als personatges tant una locació com una metàfora física que dirigeix ​​el seu viatge. La fragilitat i el fracàs s’amplifiquen quan es busca l’equilibri sobre ampolles; innocència i felicitat es busquen mentre el trapezi es balanceja, les eslingues creen nusos d’inestabilitat en caure a terra, fent difícil sostenir l’amor … Les escenes se succeeixen gradualment, amb un mur flotant que es transforma, una banda sonora eclèctica, un disseny de llums sorprenents, mentre el grup intenta trobar respostes a una pregunta en comú …

Que passa quan arribem a la Data de caducitat?

Durada Aproximada: 65 minuts
Recomanat per al majors de 8 anys.

ORGANIZACIÓN EFÍMERA

Som una organització d’artistes escènics, dedicats a crear produccions
originals de circ. Creem obres basades en un tema específic, amb un format adaptable a carpes, teatres i festivals a l’aire lliure. El nostre treball està dissenyat i inspirat conscientment per prendre riscos físics artístics i tècnics.

Utilitzem un llenguatge visual que barreja minuciosament circ, teatre físic,
coreografia, escenografia, il · luminació i text. Part de la nostra visió és promoure l’intercanvi cultural i artístic, a cada país on anem, a través de xerrades, work shops o màster classes. Creant oportunitats d’intercanvi amb artistes locals, enriquint així l’empremta que deixa l’espectacle tant en els artistes com a la comunitat.

Amb el suport

iberescena 

Col·laboradors