ESP On som?

Centre Cultural - Programació - Gala Nina Kaptsova & Estrelles del Ballet Rus

dansa

Dijous

03/MAI

21h

icona temps

120'

Preu:38€

Gala Nina Kaptsova & Estrelles del Ballet Rus

L’estrella principal del Teatre Bolxoi de Moscou, per primera vegada em Espanya.

Direcció artística de Evgeniya BESPALOVA amb NINA KAPTSOVA del Teatre Bolxoi

Durada 105 min amb 15 min. de descans

Nina Kaptsova i Aleksander Volchkov, les estrelles principals del Teatre Bolxoi de Moscou, presenten per primera vegada a Espanya un repartiment que reuneix grans estrelles del Ballet Rus. Un espectacle únic amb famoses estrelles del Ballet Rus, que interpretaran alguns dels més bells i emblemàtics Pas de Deux de la dansa clàssica. Evgeniya Bespalova signa la direcció artística d’aquest espectacle amb un repartiment de luxe. Plena de prestigi, la gala presenta una paleta de executants que exhibeixen gran qualitat tècnica.

Nina Kaptsova i Aleksandr Volchkov, estrelles principals del Teatre Bolshoi, a Moscou, lideren un grup d’estrelles de la dansa mundial.

Compost per ballarins principals i primers ballarins, els artistes llorejats representen el millor del panorama mundial de la dansa: Nina Kaptsova (Boshoi Theatre), Aleksander Volchkov (Bolshoi Theatre), Katerina Kukhar (Kíev National Opera), Aleksander Stoyanov (Kíev National Opera), Evgeniya Bespalova (Russian Classical Ballet), Denis Karakashev (Russian Classical Ballet), Nadezhda Ivanova (Ekaterinburg Opera House), Nikita Moskalets (Ekaterinburg Opera House).

L’espectacle pensat per Evgeniya Bespalova està compost per obres mestres del gran repertori de la dansa clàssica, afegint diferents coreògrafs com Marius Petipa, Vasily Vainonen, Lev Ivanov, Mikhail Fokin i Alexander Gorsky. Configuren en el programa Pas de Deux emblemàtics del gran repertori de la dansa clàssica, amb Black Swan Pas de Deux Llac dels Cignes, Pas de Deux L’Esmeralda, Grand Pas de Deux Don Quixot, Pas de Deux El Corsario, Pas de Deux El Trencanous, Scheherazade, La Mort do Cigne o Gopak, entre d’altres.

Obres-primes coreogràfiques que s’eternitzessin per la seva bellesa, dramatisme i riquesa tècnica; peces creatives que revelen la genialitat dels seus creadors -compositores i coreógrafos- perpetuant el seu llegat. Una Gala sense precedents d’homenatge a la Dansa. Accepta la nostra invitació i assisteix a l’espectacle de celebració del Dia Mundial de la Dansa. Assisteix a diverses obres-primes de grans compositors, ballades per estrelles internacionals de la dansa. Un moment imperdible i memorable que vas a voler compartir.

Col·laboradors