Centre Cultural - Programació - Gemma Soler Raspall ‘Vols tenir raó o ser feliç’

conferència

Dilluns

13/NOV

19h

Gratuït

Gemma Soler Raspall ‘Vols tenir raó o ser feliç’

Visca jo i la meva veritat!

Pràcticament tot ésser vivent sobre aquest planeta pretén tenir la raó en el que diu i el que fa, al cap i a la fi, és la forma més comuna del gènere humà de satisfer el nostre descomunal ego propi. És igual si es fereix a altres persones, fins i tot si es mutilen o maten, quan la nostra pròpia raó porta fins hi tot a la violència.

Una xerrada reflexiva entorn a l’ésser humà i el funcionament de la seva ment davant el fet de tenir raó.

 

Gemma Soler Raspall és coach i gerent de SALUT 360º

Intrèpida o inconscient, perseverant o tossuda, diferent o extravagant… tot depèn de com es miri. Jo sóc de les que es queda sempre amb el got mig ple, total, si es tracta d’enganyar-nos, millor fer-ho amb el que més ens convé.

Diplomada en publicitat i relacions públiques. Diplomada en turisme. Postgrau en direcció d’empreses. Postgrau en igualtat a les empreses. Màster en direcció de comunicació. Durant 10 anys, he estat directiva de comunicació i relacions institucionals i professora de màrqueting, protocol, comunicació i habilitats directives en diverses universitats. Em vaig titular en coaching per aplicar-lo en l’àmbit de l’empresa i aviat em vaig adonar dels avantatges que a nivell personal oferia.

Com emprenedora, he portat endavant una consulta de medicina alternativa durant 15 anys. He estat sòcia d’una empresa de neteja de residus sòlids urbans. Sóc inversora de Doiser, portal especialitzat en serveis per a PYME. He creat i dirigit decoingenium.com, un portal web de decoració ecològica i reciclable amb comercialització a tota la Unió Europea. He realitzat el pla d’empresa de ECOliving, el portal web per a persones que s’identifiquen amb un estil de vida ECO. He escrit el guió, presentat i dirigit el programa de TV “L’art de ser feliç”. He estat consultora d’empreses a la Patronal Cecot, participant en projectes com Genera, Reinicia’t o Reempresa.

Actualment, i després de passar per un procés de canvi gràcies al coaching, sóc professora en diverses escoles de negoci d’ECO EMPRENEDORIA i MÀRQUETING AMB CONSCIÈNCIA, escric per a diverses publicacions i col·laboro en programes de TV i ràdio. Dirigeixo la meva pròpia empresa, S360º ● health COACHING & ECO estar, amb la finalitat de donar a conèixer els aspectes clau i integradors d’un estil de vida saludable que jo mateixa duc a terme.

El meu objectiu és ser feliç i tenir salut; i la meva passió és desenvolupar els pensaments, emocions i actituds necessàries en les persones perquè també ho aconsegueixin. 

Gemma Soler Raspall

Col·laboradors