Centre Cultural - Programació - Infàmia

teatre

Divendres

26/MAI

21h

icona temps

95'

Preu:25€

Infàmia

Després de l’èxit de Barcelona, Pere Riera torna amb Infàmia, una obra sobre el món del teatre, els temors i els desitjos que flueixen contínuament en el pensament dels actors. Sense intenció de donar respostes definitives, l’obra planteja interrogants sobre la vocació de les persones que pugen a un escenari, sobre el fracàs però també sobre l’èxit, quan l’actor es pregunta què hi fa allà dalt i si el que transmet és el que ell espera o el que el públic espera d’ell. 

Infàmia compta amb un excel·lent repartiment que interpreten a dues generacions d’actors: Emma Vilarassau i Jordi Bosch i Francesc Ferrer i Mar Ulldemolins.

Sinopsi

Infàmia és un joc de miralls, d’esferes, de punts de vista. A l’Eva Dolç li ha caigut un tros de món al damunt, i està lesionada.

Veurem com les ferides que ha patit per la caiguda, fereixen també a dos individus tendres, que encara no són del tot conscients del camí que han pres: la Sara i l’Aleix, dos intèrprets que semblen condemnats a patir l’emergència de ser perpètuament actors “emergents”.

I, enmig d’un combat ferotge que farà entrar en crisi les vocacions de tots tres, apareixerà en Toni, un mefistofèlic astut, que els posarà a tots tres en solfa. Remourà tots els fonaments i aclarirà tots els dubtes, perquè els altres acabin entenent d’una vegada per totes, de què va en realitat aquest ofici.

Col·laboradors