Centre Cultural - Programació - Judit Neddermann i Pau Figueres

Música

Divendres

19/OCT

21h

icona temps

80'

Preu:15€

Judit Neddermann i Pau Figueres

Presentació del nou CD ‘NUA’ i els seus èxits de sempre

Nedderman es revela definitivament com una gran artista de veu prodigiosa i ho demostra amb el seu últim treball Nua. Amb Pau Figueres a la guitarra.

Cantant i autora de cançons, Judit Nedderman va néixer a Vilassar de Mar l’any 1991. Nascuda en una família de músics, va realitzar estudis de guitarra clàssica al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb Jordi Codina. Més tard va entrar al Taller de Músics per formar-se com a músic de jazz. Actualment és graduada en Cant Jazz per l’Escola Superior d’Estudis Musicals Taller de Músics. Ha realitzat estudis de tècnica vocal durant vuit anys amb Anna Català i durant un any amb Rosa Mateu. El seu primer disc  Tot el que he vist el va presentar el 2014 amb el qual va estar guardonada amb el Premi Descobertes, organitzat conjuntament pel Festival Strenes i La Vanguardia.

Des d’aleshores han estat moltes les ocasions que la música de Nedderman ha estat nominada i premiada als principals certàmens de Catalunya. El 2014 també va ser guanyadora del premi Miquel Martí i Pol del VII Certamen Terra i Cultura per la cançó del poema El Fugitiu i va ser nominada finalista dels Premis ARC com a artista revelació.

El seu segon disc en solitari Un Segon veu la llum al 2016, amb aquest disc Nedderman va quedar finalista dels premis ARC per la millor gira de teatres i auditoris de Catalunya. Aquest mateix any, va guanyar el Premi de la Revista Enderrock a la millor cançó d’autor per Mireia.

A banda de la seva carrera en solitari, la cantant de Vilassar ha col·laborat amb nombrosos grups musicals com són Els Amics de les Arts (veu femenina a Bed & Breakfast), Coetus, The Gramophone Allstars, Verd i Blau i Clara Peya. El 2012 l’artista va estrenar l’espectacle Cançons de la veritat oculta, ideat per Bankrobber, un concert-homenatge a Pere Calders, on Neddermann canta amb músics com Joan Colomo, Mazoni, Maria Rodés, Guillamino o El Petit de Ca l’Eril entre d’altres.

Ara amb Nua (Satélite K, 2018) presenta el seu tercer disc, un àlbum concebut per mostrar-se nua, sincera i compromesa amb el moment que viu. La cantant explora el pas a l’etapa adulta mirant i integrant la infància, no defugint-la, i fa una reflexió més ample del món on vivim.  Pop, folk i world music es fusionen sota la producció de Pau Figueres.

El concert forma part del nou cicle ‘Amb veu pròpia’ que porta aquesta tardor al Centre Cultural Terrassa els autors catalans Manu Guix, David Verdaguer, Roger Mas i Toti Soler amb Gemma Humet. Les entrades ja estan a la venda.

 

www.juditneddermann.com

Col·laboradors