Centre Cultural - Programació - La Reina de las Nieves

Musicals

Diumenge

05/FEB

12'30h

Preu:12€

La Reina de las Nieves

Un día lleno de sorpresas

Basat en el conte de Hans Christian Andersen, la companyia Animagic porta el musical infantil que narra la història de dues germanes, Elsa i Anna, destinades a viure separades per una maledicció.

La història ha estat adaptada en pel·lícules d’animació entre la qual destaca Frozen (2013), de Walt Disney, guanyadora de dos Premis Oscar.

També s’han realitzat altres pel·lícules com La reina de las nieves (2012), La reina de las nieves 2 y El espejo encantado (2016), dirigida per Lev Atamanov, la qual va desfilar en els festivals de Berlín, Cannes, Moscou i Londres.

 

Sinopsi

En un Regne molt llunyà vivien dues germanes: la reina Elsa i la princesa Anna. 

L’Elsa va néixer amb els poders màgics de l’hivern. Al principi li feia por utilitzar-los, però la princesa li va ensenyar com controlar-los amb l’amor, perquè aquesta és l’arma més poderosa del món. 

L’Anna és la persona més important a la vida de l’Elsa, per això en aquesta nova aventura la Reina de les Neus farà tot el possible per sorprendre a la seva germana el dia del seu aniversari. Ho farà amb l’ajuda de Kristoff i del seu gran amic Olaf, però…Sortirà tot tan bé com ells esperen? 

 

Per a tots els públics

 

Col·laboradors