Centre Cultural - Programació - Madagascar, el musical en vivo

Familiars

Dissabte

13/OCT

18h

icona temps

90'

Preu:23-28€

Madagascar, el musical en vivo

Basat en la pel·lícula d’animació de DreamWorks

Els personatges de Madagascar seran els protagonistes d’un musical exuberant i brillant: Alex el Lleó, Marty la Zebra, Melman la Girafa i Gloria la Hipopòtam són les grans estrelles del Zoo de Nova York.

Un inesperat viatge els portarà al salvatge i boig món del Rei Julien, a Madagascar, que els acollirà al ritme del hit “Move it, Move it”.

Madagascar és un himne a l’amistat dedicat a un públic de totes les edats, una travessia oceànica que portarà als espectadors des de la jungla urbana dels gratacels de Nova York fins a les platges de la meravellosa illa africana.

 

Sinopsi

Al zoològic de Central Park a Nova York viuen Alex, un lleó, Marty una zebra mascle, Gloria una hipopòtam i Melman, una girafa mascle.

Un dia un grup de pingüins intenten escapar-se a l’Antàrtida excavant un túnel, però acaben per error al recinte de la zebra Marty, a qui li revelen el seu pla. Marty comença així a imaginar el món més enllà dels murs del zoològic i també decideix escapar.

D’aquesta manera, durant la nit, Marty fuig d’amagat dels seus amics del zoo però ells en veure que s’ha fugat,  van a buscar-lo per portar-lo de nou al zoològic.

A l’estació de Central Park, els quatre animals són descoberts i adormits amb dards narcòtics al costat dels pingüins que havien ideat el pla de fugida i són enviats per mar a una reserva natural a la sabana. Durant el viatge per l’oceà, després d’una sèrie d’errors, les caixes dels quatre amics cauen al mar i es troben en una platja africana a Madagascar.

‘Des d’aquest moment comença la veritable aventura de Marty, Alex, Gloria i Melman a Madagascar!

 

  • Les 3 primeres files dels sectors A, B i C a 33€, només a taquilla

 

Col·laboradors