Centre Cultural - Programació - Mag Lari · Dolce Vita

teatre

Dissabte

28/OCT

18h

icona temps

90'

Preu:10-15€

Mag Lari · Dolce Vita

Humor, màgia i molta diversió s’uneixen a Dolce Vita, el nou espectacle per a tota la família del Mag Lari.

Després dels grans èxits aconseguits amb Splenda -dues temporades en cartell i més de 85.000 espectadors- i Ozom –l’espectacle de màgia més vist durant el Nadal de 2016-, el Mag Lari torna a sorprendre, encantar i divertir al seu públic més fidel.

Dolce Vita és un espectacle de màgia amb cert aroma italià. Una sorprenent i original posada en escena fruit de la inspiració combinada de la pel·lícula Dolce Vita i el hit musical de Ryan Paris. El Mag Lari ens delectarà amb un repertori de jocs de mans diferents, ambientats en paisatges de la bella Itàlia.

En aquesta ocasió el Mag Lari ens presenta un show àgil i divertit en què la ironia va lligada als tòpics italians més simpàtics. Música, llums i un vestuari exquisit completen aquest fantàstic espectacle de màgia en el qual, un cop més, el Mag Lari desborda la seva manera de fer màgia desenfadada i la seva carismàtica faceta de showman.

 

Mag Lari (Josep Maria Lari Viaplana, Barcelona 1973)

És il·lusionista des de fa casi 30 anys. La seva vocació l’ha portat per tots els teatres de Catalunya i Espanya amb espectacles com Secrets, Splenda i Ozom, entre molts d’altres. Encara ara Splenda és l’espectacle de màgia de més gran format que s’ha produït mai al país, tenint el rècord al Teatre Tívoli de recaptació més alta en una sola nit.

El Mag Lari ha actuat també en festivals internacionals de màgia a França, Portugal, Alemanya, Suïssa i Japó. La seva popularitat és deguda en part a les seves intervencions a la ràdio i la televisió (TV3, Antena3, La Sexta i Tele5), on ha fet de col·laborador amb Albert Om, Andreu Buenafuente, Manel Fuentes, Carlos Sobera, El Gran Dictat i molts més.

Potser el que més destaca del Mag Lari és la seva manera de fer. La gran capacitat comunicativa i la faceta de mag-showman, se sumen a la seva estètica polida i brillant, per donar com a resultat una tipus de màgia diferent, que ha creat escola.

Algunes curiositats serien que ha fet desaparèixer els 65 músics de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, que ha conduit el Concert de Nadal del Palau de la Música, que va fer aparèixer la Belén Esteban a Sálvame, o que David Copperfield el va fer desaparèixer en un dels seus espectacles.

El Mag Lari ha escrit Els secrets del Mag Lari (Pagès Editors), Els Viatges del Mag Lari (Estrella Polar) i La Màgia de Michael Jackson (Pagès Editors) donada la seva passió pel cantant de qui en té una de les col·leccions de memorabilia més importants del món.

Premis com l’Arc, el de millor espectacle de Fira Tàrrega, dos Premis Butaca, el Premi Nacional de Màgia i finalista al Premi català de l’any, avalen una carrera amb més de 2.500 funcions, “fetes sempre amb la mateixa il·lusió que el primer dia”, tal i com ell mateix diu.

El seu últim xou es diu Dolce Vita i en l’actualitat està col·laborant setmanalment al programa Hora Punta de TVE presentat per Javier Cárdenas i treballant en la direcció del nou espectacle del Mago Pop.

Col·laboradors