Centre Cultural - Programació - Mag Lari – Splenda (2012)

Mag Lari - Splenda
circ

Dissabte

13 Saturday/OCT

21 h

Preu:22 €

Mag Lari – Splenda (2012)

Producció de Focus Mag Lari
Creació de Mag Lari Miquel Setó
Direcció Mag Lari Àngel Llàcer

Ballarins
Griselda Astudillo
Juan Carvallido Dance Captain
Roger Molist
Pol Quintana
Josep Ramon
Jesús Sanz

Splenda és un espectacle de màgia on tot és possible. Un espectacle de dimensions espectaculars que ens trasllada a un gran univers d’emocions i somnis.

Un binomi que combina l’energia de Michael Jackson, el rei del Pop, amb el mag més conegut del nostre país, el Mag Lari. És el gran homenatge que aquest fa al seu ídol de sempre.

Splenda sorgeix a partir d’un objectiu: aconseguir que la màgia prengui una nova dimensió. Seguint les doctrines dels millors espectacles de màgia internacionals, arriba carregat d’emocions úniques, sorprenents aparicions i una posada en escena mai vista fins al moment. Presenta un format de màgia espectacular, mai vist fins ara a tot el país. Una estètica molt acurada i estudiada fins a l’últim detall. Recull l’essència màgica de l’estela de Jackson i la projecta en un espectacle de màgia dels seus, on l’habitual conjunció de l’humor, la participació del públic, els números espectaculars i el bon gust i l’elegància en general, dona com a resultat un espectacle splèndid.

Tota la decoració i escenografia està inspirada en l’Art Decó.

Combina els trucs més clàssics amb les grans il·lusions més sofisticades. Una barreja que encaixa a la perfecció dins d’aquest viatge màgic.

El títol sorgeix de la voluntat de trobar una sola paraula que transmeti tots els conceptes que resumeixen l’espectacle.

El mot SPLENDA denota quelcom brillant i alhora ric de matisos i materials, que crea admiració per la seva perfecció, grandesa i luxe. També té connotacions de quelcom generós, que desborda en mitjans.

Segueix en la linea de títols anteriors del Mag Lari (Increïble, Millennium, Secrets) i aconseguiex recrear un imaginari molt propi dels dos móns que tractem: la màgia i Michael Jackson.

Super 3  Programa TAGS  Programa Tags

  • Mag Lari - Splenda
  • Mag Lari - Splenda
  • Mag Lari - Splenda

Col·laboradors