Centre Cultural - Programació - Mago Sun

teatre

Divendres

01/DES

21h

icona temps

80'

Preu:15-18€

Mago Sun

El Mag Sun, Premi Nacional de Màgia, protagonitza Magic Spectacular, un espectacle en el qual posarà al límit la teva imaginació ple de màgia, llum i so, on l’espectador es veurà immers en una atmosfera de misteri i emoció durant gairebé una hora i mitja .

Un gran espectacle que recorre la història de la màgia per apropar-la a tots els públics i donar-li el pes i importància que es mereix dins de les arts escèniques.

Durant l’obra coneixerem i podrem participar de les il·lusions que van crear els grans mags de la història, des de Houdini a Copperfield, des Howard Thurston o Richard Ross al nostre gran Juan Tamariz.

El mag introdueix l’espectador en un xou de màgia per la porta gran al més pur estil “Las Vegas” en què mai se sap el que passarà. Els assistents vibren embolicats entre aparicions, desaparicions i levitacions inversemblants, fins arribar al número estrella de l’actuació.

 

L’espectador veurà un del números més perillosos i emocionants i que molt pocs mags s’atreveixen a afrontar, escapar d’un tanc d’aigua.

 

Per a tots els públics

 

15€ anticipada

18€ a taquilla

Col·laboradors