Centre Cultural - Programació - Marcel Gros

circ

Diumenge

05/MAI

18h

icona temps

60'

Preu:10€

Marcel Gros

Universari

Marcel Gros celebra els seus 25 anys als escenaris amb un multifacètic espectacle de circ

El clown manresà, Marcel Gros, presenta l’espectacle Univesari!, un viatge a través d’un univers simbòlic que està de celebració: Marcel Gros ja fa més de 25 anys que puja als escenaris amb les seves sabates gegants i el nas vermell de pallasso. Per aquesta efemèride, Gros presenta un espectacle on no hi falta de res: màgia, titella, malabars i multitud de personatges imaginaris. Tot això, acompanyat d’una escenografia formada per grans vocals inflables com a fil conductor. L’espectacle tindrà lloc aquest diumenge, 5 de maig, a les 18h, al Centre Cultural Terrassa.

Durant els seixanta minuts de l’espectacle, Gros serà un presentador impresentable amb molts convidats a la festa d’Universari: un mim que parla, un músic desconcertant, un astronauta desorbitat…en definitiva, una festa que és una paròdia del món de l’espectacle a través de la mirada del pallasso.

Sinopsi

En un petit univers de lletres vocals que es transformen en edificis i paisatges, el Marcel juga amb les paraules i els objectes, transformant la realitat a base de riure i imaginació. L’artista de clown es convertirà en titellaire, showman, músic, malabarista, astronauta… Una festa amb molts convidats, només hi faltes tu!

 

Feliç UNIVERSARI!

 

A partir de 3 anys

 

Col·laboradors