Centre Cultural - Programació - Santi Rodríguez

Monòlegs

Diumenge

17/NOV

18,30h

icona temps

90'

Preu:18€

Santi Rodríguez

Infarto ¡No vayas a la luz!

Un home madur, amb una vida familiar estable, pateix un infart que el deixa a les portes de la mort. Un tràgic moment que aprofita per repassar el que ha estat la seva vida i per sorpresa del públic, rebrà una revelació divina: la vida li ofereix una segona oportunitat. Rodríguez és ara un personatge amb unes ganes desenfrenades de viure que s’entesta a complir tota la llista de coses pendents que havia estat a punt de deixar de fer. Sense por ni frens farà patir, però també farà riure molt al públic. 

L’actor i humorista Santi Rodríguez (Málaga, 1965) porta més de 20 anys als escenaris fent riure als espectadors. Amb una àmplia trajectòria tant en cine com ràdio, teatre i televisió, és a la petita pantalla on va saltar a la fama interpretant el personatge de ‘el frutero’ a Siete Vidas (Telecinco). L’última sèrie on ha participat és Gym Tony  (Cuatro). Com a monologuista destaquen les seves aparicions a El Club de la Comedia i ha girat arreu d’Espanya amb A mí que me registren i Como en la casa de uno, en ningún sitio, aquest últim monòleg es va poder veure al Centre Cultural Terrassa ara fa dos anys.

L’agost del 2017, Rodríguez va patir un infart i després de superar-lo va decidir crear aquest darrer monòleg: Infarto, ¡no vayas a la luz! és una comèdia basada en fets reals. Els seus!

 

Col·laboradors