Centre Cultural - Programació - Teresa Sunyé

conferència

Dilluns

08/OCT

19h

Gratuït

Teresa Sunyé

Psicoteràpia i espiritualitat

L’ésser humà té àmbits de desenvolupament diversos amb formes d’intel·ligència específiques i l’espiritualitat n’és una. Conèixer-nos millor a nosaltres mateixos i netejar els propis malestars ens permet caminar per camins més transitables, expandir aspectes personals que estaven encongits i obrir les portes a noves facultats personals.

 

Teresa Sunyé és psicòloga clínica. Psicoterapeuta en Anàlisi Bioenergètica per l’International Institute for Bioenergetic Analysis(IIBA) de Nova York.   Specialist Certificate in Psychotherapy per l’European Federation of Psychologists’ Associations (EFPA).   Psicoanalista relacional, membre de l’Institut de Psicoterapia Relacional (IPR). Diploma d’Estudis Avançats (DEA) en Filosofia Contemporània per la Universitat de Barcelona.  Formació a The Foundation for Shamanic Studies. Direcció i gestió de l’Espai de Paraula.  Coautora de diversos llibres i autora d’articles en revistes científiques.

 

Des de molt jove m’ha mogut el desig d’ajudar les persones que pateixen emocionalment, poder acompanyar-les en el seu camí de recerca d’elles mateixes, de la seva veritat profunda, crear nous espais mentals i emocionals amb què mirar-se a si mateixes i al voltant amb una nova llum, trobar noves eines personals o recuperar les antigues per  viure millor. Per poder fer-ho m’he dedicat a l’estudi i a la investigació de diverses tècniques psicoterapèutiques, a la vivència de l’espiritualitat, a aprofundir en les problemàtiques emocionals que genera la societat contemporània i a incorporar les noves aportacions de diferents disciplines científiques entre elles les neurociències.

Teresa Sunyé

 

Col·laboradors