Centre Cultural - Programació - The King Gospel Choir (2012)

The King Gospel Choir
Música

Divendres

21 divendres/DES

21 h

Preu:28 €

The King Gospel Choir (2012)

The King Gospel ChoirEls Grans del Gospelés un homenatge al lluitador pels drets de la comunitat negradels Estats Units, Dr. Martin Luther King.

És una formació musical de 16 solistes sota la direcció de Mr. Percy Gray i amb l’afegit d’una secció rítmica de tres músics, fent un total de 20 artistes a l’escenari.

El programa que es presentarà a Europa el desembre de 2012, sota la denominació de Merry Chistmas & Civil Rights, inclourà una sel·lecció de cançons de Nadal del repertori internacional, com Silent Night, Oh Holy Night, White Christmas, Glory Glory Hallelujah  i del repertori nadalenc del gospel, de l’estil Go Tell It To The Mountains, així com els temes religiosos més emblemàtics del movimient dels drets civils dels ´60,  Down by the Riverside, We Shall Over Come, Swing Low Sweet Chariot, Amazing Grace  i, lògicament, els clàssics del gènere i preferits del públic com Oh, Happy Day!, When the Saints go Marching in, i molts d’altres.

Aquest projecte és resultat de la col·laboració entre l’ECC Music Workshop, l’objectiu principal de la qual és la promoció de la música gospel a la ciutat de Chicago, així com promoure les relaciones dels cors de la ciutat, organitzacions de base, músics, lletristes i solistes; i les corals i esglésies de l’àrea de Chicago i després d’un càsting de més de 400 cantants.

Menció especial per la seva destacada col·laboració en l’organització i direcció musical del projecte mereixen Ms. Feranda Williamson, de l’ECC, i Mr. Percy Gray, director del Chicago Mass Choir.

Aquest espectacle compta amb la participació del cor Gospel Vallès i forma part del Festival Internacional “Els Grans del Gospel”.

Col·laboradors