Centre Cultural - Programació - Vicenç Alujas ‘Allibera la ment en un instant’

conferència

Dilluns

11/DES

19h

Gratuït

Vicenç Alujas ‘Allibera la ment en un instant’

Actituds i habilitats per gaudir d’una vida plena

Alujas és coordinador de la Unitat Hospitalària Psiquiàtrica Penitenciària de Catalunya i ho compagina amb la tasca de professor de meditació immediata, conferenciant i formador de grups i empreses.  ‘Tot és més senzill del que pensem. Es tracta d’eradicar els pensaments inútils i connectar amb l’autenticitat innata que posseïm’, explica Alujas. Fruït d’aquesta idea va crear i divulgar un mètode anomenat ‘Meditació Immediata’, segons el ponent és una manera senzilla, pràctica i fàcil d’alliberar la ment en qualsevol moment i lloc.

 

Vicenç Alujas (Barcelona 1962) Sociòleg, Màster en Psicologia Clínica i en Desenvolupament personal i Lideratge (Universitat de Barcelona). Diplomat en Criminologia i Coach Certificat I.C.F (International Coach Federation). Titulat en Meditació Tradicional i Mindfulness Universitat Internacional de València. Treballa com a coordinador de la Unitat Hospitalària Psiquiàtrica Penitenciària de Catalunya i és conferenciant, formador i col·labora amb diferents mitjans de comunicació (ràdio, TV, premsa).

Ha escrit els llibres Meditació Immediata (2012) i juntament amb Guillermo Simó, Arquitectura de la calma (2014). Ha col·laborat també en el libre Vivir sin pensar, vivir en plenitud, d’Antonio J. Larruy. Popularment se’l coneix com “El Gourmet del Benestar” pels mètodes de qualitat i de benestar per gaudir d’una vida plena.

Col·laboradors