Centre Cultural - Programació - Víctor Parrado

Altres Programacions

Divendres

11/MAI

21h

Preu:14-16€

Víctor Parrado

La noche de Parrado

Victor Parrado va néixer a l’hora de la migdiada un 22 de juliol del 80 a Barcelona. Podem afirmar que va arribar al món amb molt relax i flow. De pares andalusos i extremenys, va ser el típic fill graciós que es torna insuportable si no li prestes atenció. Encara que anys després va estudiar Dret en honor a Ally McBeal, aviat es va adonar que li faltava massa gris per emmagatzemar tantes lleis, així que es va dedicar al món comercial, picant moltes portes, parlant amb molta gent però sense gràcia per vendre. Això sí, a cada visita arrencava riures amb els seus acudits i la seva forma de entrar-li a la gent!

Anys més tard, va aprendre després d’un accident, que la vida era molt més efímera del que pensem, així que va decidir deixar la seva feina i llançar-se a la seva veritable vocació: la Comèdia. Es va formar amb grans còmics com Luismi Còmic, Manu Pradas, Quique Macías, Albert Boira o Carolina Noriega i va apostar tot pel que realment li apassiona: fer feliços els altres!

Des de llavors aquest jove barceloní ha anat donant-se a conèixer actuació rere actuació amb la seva filosofia “parradista”, la seva particular forma de veure el món, d’arribar a la gent amb el seu humor positiu i proper i la seva voluntat de fer d’aquest món, un millor lloc on viure i compartir.

Si vols una bona dosi de positivisme, no deixis d’anar a veure’l!

14e web

16e taquilla

Col·laboradors