Centre Cultural - Programació - Violines y trompetas (2012)

Violines y trompetas
teatre

Dilluns

02 Monday/JUL

21 h

Preu:20 €

Violines y trompetas (2012)

Autor:       Santiago Moncada
Direcció:    Miquel Gorriz
Producció:   Focus

Repartiment:
Joan Pera          Rafael
Lloll Bertran       Irene
Ferran Rañé       Gabriel
Anna Gras          María

“Violines y trompetas” és una obra fresca i amb molt d’humor escrita per Santiago Moncada, i recupera un dels grans èxits del mestre del teatre Paco Morán.

Aquesta comèdia explica les vivències d’un trio de músics de cambra que assagen “El trio de l’arxiduc” de Beethoven. Aquests músics, a part de compartir la seva afició per la música, també comparteixen els objectius amorosos. És una de les grans comèdies dels últims temps que relata les peripècies d’aquest trio amorós tractat amb elegància i savoir faire; uns personatges propers però extranys, delirants que trenquen l’esquema burgès dels condicionaments socials. Una boníssima estructura teatral que condueix la comèdia fins el final amb una “presentació, nus i desenllaç” perfectes. I tot això amb el millor humor possible. Un humor continu en tota l’obra, a vegades proper, a vegades surrealista, hereu dels grans humoristes sempre actuals: Jardiel, Miura, López Rubio, Iriarte, Muñiz…

Miquel Gorriz, un jove i excel·lent director, es posa davant d’un projecte que compta amb els reconegudíssims actors Joan Pera, Lloll Bertran o Ferran Rañé, i la novíssima Anna Gras.

En definitiva, una divertida comèdia que no defraudarà als espectadors.

  • Violines y trompetas
  • Violines y trompetas
  • Violines y trompetas
  • Violines y trompetas
  • Violines y trompetas
  • Violines y trompetas
  • Violines y trompetas

Col·laboradors