Centre Cultural - Sala de premsa - El Tricicle, Los Vivancos i Sofia Ellar entre els caps de cartell dels espectacles de tardor del Centre Cultural Terrassa

El Tricicle, Los Vivancos i Sofia Ellar entre els caps de cartell dels espectacles de tardor del Centre Cultural Terrassa

El Centre Cultural Terrassa presenta la nova programació d’espectacles d’aquesta tardor que arrenca el mes de setembre amb El Tricicle i Vivancos. El trio format per Paco Mir, Joan Gràcia i Carles Sans porten el 12, 13 i 14 de setembre Hits, un repàs als seus millors esquetxos després de 40 anys als escenaris.

El 21 de setembre hi haurà una doble funció de Los Vivancos. Aquesta innovadora formació porta un dels espectacles de més èxit que destaca per la seva fusió d’estils i versatilitat dels artistes: flamenc, percussió, violins, claqué…acompanyat d’un joc de llums i estructures metàl·liques que conformen una posada en escena impressionant.

La cantant Sofia Ellar farà parada a Terrassa el 7 de novembre en el seu tour Bañarnos en vaqueros, un èxit consagrat a Youtube on ha superat els 3 milions de visualitzacions per tema.

La temporada de tardor destaca per la seva varietat de propostes per a tot tipus de públic i de gustos diferents i segueix les línies de programació ja consolidades com són els espectacles familiars, la Temporada Simfònica, els monòlegs i cantautors catalans com són Gerard Quintana, Judit Neddermann i el grup Macedònia. En total es podrà gaudir de més de vint espectacles diferents.

Les xifres d’assistència a aquesta primavera passada marquen un nou rècord amb 22.117 espectadors i una nota mitjana de valoració del 9’71 sobre 10.

Descarrega la nota de premsa

Col·laboradors