Centre Cultural - Programació - Cobertura

Monòlegs

Diumenge

24/MAI

18h

icona temps

90'

Preu:20€

Cobertura

Bruno Oro i Clara Segura

Bruno Oro i Clara Segura es retroben de nou als escenaris per interpretar múltiples personatges en to de comèdia. Una història hilarant i tendre sobre l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs.
La parella artística de Vinagre, la sèrie de TV3 més vista a les xarxes deu anys després de la seva estrena, es ficarà a la pell d’innumerables personatges en una altra vibrant comèdia que
girarà entorn del món del cinema i de com les noves tecnologies estan afectant les relacions humanes. Serà el debut en la direcció de Clara Segura, i Bruno Oro serà coautor del text juntament amb Alejo Levis – Immortal, Life Spoiler-.

Entre els personatges que interpretarà la parella no hi faltaran alguns homenatges a la sèrie Vinagre, com les caixeres del supermercat Yeni i Eli. Una obra que comptarà amb suport de vídeo – assistim a l’estrena d’una pel·lícula – i que inclourà al públic en l’espai escènic com a protagonista actiu de la trama.

 

Sinopsi

Guillermo Peñalvar, un director de cinema argentí, ha d’enfrontar-se amb el passat al rebre un homenatge per la cèlebre pel·lícula que el va dur a la fama “Quiero nadar en tus ojos” i a conèixer la seva actual parella, l’actriu Roxana.

Avui, 10 anys més tard d’aquell rodatge, la parella pateix una crisi. La Roxana ha esdevingut una icona feminista a les xarxes socials i la seva carrera professional es troba en el seu millor moment. En canvi, el Guillermo, està vivint un declivi professional.

La projecció de la pel·lícula podria ser un moment especial per fer-los recordar allò que els va unir però un imprevist mundial fa trontollar-ho tot.

 

Espectacle en català

Col·laboradors