Centre Cultural - Programació - Dakris

Familiars

Diumenge

04/FEB

18h

icona temps

75'

Preu:15€

Dakris

Ya no me ves

Arribat d’una nova generació de joves mags, Dakris presenta Ya no me ves, la història del noi invisible. Un viatge sorprenent amb aparicions i desaparicions impossibles i una màgia impactant. Gràcies a una tècnica precisa i actual aconseguirà que vegis allò que no pots veure.

 

Dakris és Primer Premi Nacional de Màgia i assessor creatiu dels programes del Mago Pop: ‘La Gran Ilusión’ a La Sexta i al Discovery Max.

 

Aquest jove mag no para d’acumular premis, va ser nominat Mag de l’Any en el Memorial Frakson de Madrid (2012), va aconseguir el Tercer Premi al Congrés Internacional de Màgia d’Almussafes (2012) i el Tercer Premi Cabra Cadabra de Còrdova (2012). Al 2013 va ser campió d’Espanya al Congrés Màgic Nacional de Guadalajara i Primer Premi al Congrés Màgic Nacional de Cádiz. El 2014 va guanyar el Prize Nuove Proposte Master of Magic d’Itàlia.

La seva popularitat es va estendre quan es va incorporar a l’equip creatiu dels programes del Mago Pop,  a La Sexta amb La Gran Ilusión, i al Discovery Max amb un programa on el Mago Pop passa 48 hores amb un famós a qui li fa trucs de màgia. Dakris també ha sigut assessor personal del mag Jandro a El Hormiguero (La Sexta) i guionista del programa 1, 2, 3…Hipnotízame (Antena 3).

 

Col·laboradors