Centre Cultural - Programació - Dàmaris Gelabert

Familiars

Divendres

21/JUN

19h

icona temps

70'

Preu:17-21€

Dàmaris Gelabert

Comença l’estiu, El Musical

Entrada infantil de 2-16 anys amb un dte de 3€ que podràs seleccionar a la teva cistella
Els menors de 2 anys no paguen, sempre que no ocupin butaca

La Dàmaris és una artista i pedagoga que, durant els seus vint anys de carrera, ha publicat quinze discos i dos DVD. Les seves cançons es canten diàriament a moltes escoles del nostre país com una eina d’aprenentatge i també tenen un gran èxit en l’àmbit familiar. El seu canal de YouTube acumula més de 100 milions de visites i prop de 100.000 subscriptors.Aquesta vegada, la Dàmaris Gelabert i la seva companyia ens presenten Comença l’estiu, el musical, al Centre Cultural Terrassa.

Un escenari fantàstic per presentar un espectacle amb les cançons més conegudes de la Dàmaris que molts nens i nenes canten diàriament a casa i a l’escola: Bon dia!, Els dies de la setmana, Qui sóc jo?, i moltes d’altres. Un musical fresc per gaudir de la música en família. Amb la participació de la Lola (Qui sóc jo?), la Caterina (Bon dia!), la Laia, la Cristina, l’Anila i el David que, juntament amb una banda de sis músics, acompanyaran la Dàmaris en un primer dia d’estiu molt musical.

Sinopsi
En David i la seva filla Caterina viuen en una de les cases de la plaça. La cosina de la Caterina, la Lola, sol venir a visitar-la. Just al davant la Laia té la paradeta on ven fruites, verdures ecològiques i gelats artesans. A la plaça també hi solen venir la Cristina i l’Anila que són dues amigues de tota la vida.
Però avui no és un dia qualsevol, és un dia especial, un dia de FESTA MAJOR! I per celebrar-ho ens visita una convidada molt especial acompanyada de l’orquestra dels personatges singulars, que de ben segur farà del dia d’avui un dia memorable en les vides de tots aquests personatges i dels nens i nenes que han vingut a conèixer-los.

 

 

 

Col·laboradors