Centre Cultural - Programació - El Pot Petit

Familiars

Diumenge

15/NOV

16'30h

icona temps

70'

Preu:10-18€

El Pot Petit

NOVA DATA

  • Les entrades adquirides a aquesta funció tindran la mateixa validesa en la nova data i a la mateixa hora
     
  • En cas de no poder assistir-hi, pot enviar un correu electrònic a taquilla@fundacioct.cat o trucar al telèfon 93 519 70 39 (de dilluns a dissabte de 16h a 21h) per fer la devolució de les entrades. Data límit: 30 de juny

 

Al teatre! 


Un bateria, un baixista, un pianista i violinista que també toca la serra, un guitarrista, un trombó, una trompeta i tres veus que donen molta qualitat musical a cada cançó. 

Un concert al teatre? És clar que sí! Un concert dinàmic i participatiu en el que podreu escoltar moltes cançons que normalment no s’inclouen en el repertori dels concerts a l’exterior.

El Pot Petit acompanya als més petits en les primeres vivències d’anar al teatre per gaudir de l’atmosfera que es crea, compartir l’emoció, el silenci abans de començar… I perquè aquesta experiència sigui única i màgica comptarem amb la Jana, en Pau i la Melmelada Band!

Sinopsi

A la Jana, a en Pau i a la Melmelada Band els encanta explorar i viure aventures. Aquestes aventures de dins el Pot Petit les han convertit amb cançons i ara les volen compartir amb tots vosaltres. Nous personatges, vells coneguts i molta música.

Un concert màgic i participatiu amb vuit músics dalt l’escenari, titelles i teatre per gaudir amb família!

 

Per tots els públics

Els nens paguen a partir dels 2 anys

Col·laboradors