Centre Cultural - Programació - HITS · El Tricicle

teatre

Dijous

12/SET

20,30h

icona temps

100'

Preu:30-36€

HITS · El Tricicle

HITS –el nom no enganya– conté el millor del millor de Tricicle, o gairebé, perquè per força han hagut de deixar de banda esquetxos que de ben segur algú trobarà a faltar, encara que sigui el més llarg de tots els espectacles que hagin fet: cent minuts farcits de gags que tothom té a la memòria.

HITS –acrònim d’Humor Intel·ligent Trepidant i Sorprenent– reuneix dotze esquetxos mínimament reduïts i un ampli resum, compost de gags curtíssims, que tanca l’espectacle i deixa el públic a punt del col·lapse respiratori. Gairebé tots hi apareixen tal com es van estrenar, ja que el pas del temps –tret d’aspectes tecnològics que hem obviat o variat– no els ha afectat gens ni mica.

 

Amb ‘Hits’ és el desè muntatge teatral d’ El Tricicle i ja l’han vist més de 175.000 espectadors en 35 ciutats diferents, entre les quals, Madrid, València, Bilbao o Sant Sebastià. L’obra recull 12 dels esquetxos més famosos de les seves obres anteriors: Manicomic, Exit, Slastic, Terrific, Entretres, Tricicle 20, Sit, Garrik i Bits.

Tot i que amb Hits Gràcia, Sans i Mir faran les seves últimes actuacions, no vol dir que sigui una retirada total. Ja han confirmat que es mantindran com a productors i directors d’espectacles.

 

Col·laboradors