Centre Cultural - Programació - Sofía Ellar

Música

Dijous

07/NOV

21h

icona temps

75'

Preu:20-36€

Sofía Ellar

Bañarnos en vaqueros Tour

Amb tan sols 25 anys, Sofía Ellar, cantautora i compositora, està demostrant que es pot gestionar una carrera musical de manera totalment independent encara que això impliqui un treball no només com a artista sinó també com empresària i gestora del seu propi projecte. Amb dos discos autoproduïts a l’esquena, en només dos anys Ellar s’està convertint en un fenomen com a artista autoeditada.

L’èxit de Sofía Ellar es fonamenta en xarxes socials com Instagram (amb més de 200.000 seguidors) Spotify i Youtube (superant els 3.000.000 de visualitzacions per tema), i va sorgir arran del Treball de Fi de Grau de Sofia a la carrera de Business Administration a l’IE; ara està veient els seus fruits amb sorprenent celeritat.

El passat mes de març es va publicar el seu single ‘Bañarnos en Vaqueros’ i en només dos mesos va aconseguir més d’1.800.000 reproduccions a Spotify i més de 750.000 visualitzacions a Youtube.

En aquest camí d’esforç i dedicació que va començar des de molt petita, Sofía i la seva guitarra s’han convertit en un fenomen musical nou, fresc i diferent, disposats a créixer i evolucionar amb un públic tan fidel i agraït com tracta de ser ella amb els seus seguidors.

Després dels seus sold out a sales tan conegudes com la Joy Eslava o La Riviera a Madrid o Razzmatazz a Barcelona, ​​així com Galícia, Castelló i altres llocs, Sofía es troba en plena gira de promoció d’aquest segon àlbum. A més, ha recorregut els escenaris de nombroses ciutats per tot el territori espanyol, endinsant fins i tot en el món dels festivals, tocant en alguns tan prestigiosos com Starlite (Marbella) amb un cartell en solitari o Jardí de les Delícies (Madrid) compartint escenari amb grups com Sidecars o Beret.

Cantautora de raça, Sofía va aprendre a cantar abans de parlar, i quan va tenir oportunitat va començar a escriure les lletres que li venien al cap en un quadern; lletres que aviat va transformar en cançons. Al febrer de 2017 va llançar el seu àlbum debut Seis Peniques, el single ‘Segundas Partes entre Suicidas’ va arribar a ocupar el segon lloc de popularitat a Spotify. La seva influència internacional com a artista espanyola nascuda a Londres l’ha portat a compondre temes en anglès com ‘Ahead of us’, ‘Spanish Little Place’, ‘Boots and Cats’ o ‘Fire of Fame’.

 

Des de 20 euros

 

Col·laboradors