Centre Cultural - Programació - Un vespre amb Manu Guix

Música

Divendres

28/FEB

21:30h

icona temps

90'

Preu:20€

Un vespre amb Manu Guix

Manu Guix

El polifacètic artista repassa la seva discografia després de 17 anys de trajectòria i cinc discos en solitari. Guix també ens sorprendrà amb versions de cançons populars en un concert de proximitat que li permetrà interactuar amb el seu públic fidel.

Manu Guix (1979), es va formar com a músic a Barcelona i a Liverpool. La seva prolífica carrera l’ha portat a gravar cinc discos en solitari i a crear diversos musicals. Des del 2010 té el seu propi estudi de gravació i gosa d’una gran popularitat per les seves aparicions a programes de gran èxit televisiu.

De Cabeza (2003) va ser el primer treball discogràfic de Guix, després ha seguit amb quatre discos més: Manu Guix (2005), Onze Llachs (2008), Pas a Pas (2012) i Després de tot (2017). Una de les seves grans facetes és la seva participació en musicals tan com a compositor, productor i director musical; alguns dels musicals més coneguts són Geronimo StiltonGrease, el MusicalEl Petit Príncep Molt soroll per no res.

Paral·lelament, també ha participat en diversos programes de televisió i ràdio com el programa de TVE i Telecinco Operación Triunfo, en el qual ha estat professor de l’acadèmia en totes les edicions des de la creació del programa l’any 2001, i també en l’actual de finals d’aquest 2017. Així mateix, ha presentat el programa de Catalunya Ràdio, Els optimistesCòmics a TV3 i el talent show per a 8TV, Encantats.

 

Col·laboradors