Centre Cultural - Programació - Un vespre amb Manu Guix

Música

Divendres

28/FEB

21:30h

icona temps

90'

Preu:20€

Un vespre amb Manu Guix

Manu Guix

Artista polifacètic, Manu Guix (1979), es va formar com a músic a Barcelona i a Liverpool. La seva prolífica carrera l’ha portat a gravar cinc discos en solitari i a crear diversos musicals. Des del 2010 té el seu propi estudi de gravació i gosa d’una gran popularitat per les seves aparicions a programes de gran èxit televisiu.

De Cabeza (2003) va ser el primer treball discogràfic de Guix, després ha seguit amb quatre discos més: Manu Guix (2005), Onze Llachs (2008), Pas a Pas (2012) i Després de tot (2017). Una de les seves grans facetes és la seva participació en musicals tan com a compositor, productor i director musical; alguns dels musicals més coneguts són Geronimo StiltonGrease, el MusicalEl Petit Príncep Molt soroll per no res.

Paral·lelament, també ha participat en diversos programes de televisió i ràdio com el programa de TVE i Telecinco Operación Triunfo, en el qual ha estat professor de l’acadèmia en totes les edicions des de la creació del programa l’any 2001, i també en l’actual de finals d’aquest 2017. Així mateix, ha presentat el programa de Catalunya Ràdio, Els optimistesCòmics a TV3 i el talent show per a 8TV, Encantats.

 

Col·laboradors